Question 1. If I buy a fantasy draft board today, when will it be shipped?
Answer: If you purchase a kit between Sunday – Friday, it will be shipped within 24 hours. If you purchase a draft kit on Saturday, it will be shipped first thing on Monday morning. All draft kits will be shipped via USPS priority, which guarantees delivery within 2-3 business days.

Question 2. Will I receive a tracking number?
Answer: You can find the tracking number for your fantasy football draft board from the “My Account” tab.

Question 3. How Can I Pay?
Answer: All payments are process through PayPal. As long as you have a major credit card, you can purchase a draft board from us.

Question 4. What is the return policy?
Answer: All sales are final. Unless your product is damaged, there will be no refunds.

Question 5. What happens if my package is damaged?
Answer: If your fantasy football draft board has been damaged during shipping, there are steps you can take. We understand that things happen, and we believe that you should not be penalized. Simply contact us with your order number and tracking number, and we will further assist you.

Question 6. Do you deliver to Canada?
Answer: Of course. We do, however, have to charge extra to ship board to our friends in the north.

Question 7.entered my tracking number into USPS, but it is saying “No Record Found”.
Answer: That’s probably because the Post Office has not processed the number yet. Check back in a few hours.

Question 8. Where can I view your current fantasy football draft boards?
Answer: You can find our selection of draft boards here. If you have any questions, please don’t hesitate to contact us.